Usluga selidbi i prijevoza na domaćem i međunarodnom tržištu

Apex transporti

APEX TRANSPORTI d.o.o. je tvrtka osnovana 2019. godine, s ciljem unapređenja kvalitete izvršenja usluga selidbi i prijevoza na domaćem i međunarodnom tržištu.

U našoj ponudi, osim usluga selidbe i prijevoza, nudimo i proširenu ponudu usluga kako bi se što više približili krajnjim kupcima i ujedno im olakšali cjelokupan proces preseljenja. Naši izrazito ljubazni i sposobni djelatnici omogućiti će da Vaša naručena usluga prođe bez stresa, bez neplaniranih dodatnih troškova i po pristupačnoj cijeni.

Naša vizija je postati najbolja tvrtka na području primarnih djelatnosti među svojim korisnicima, privatnim osobama i poslovnim subjektima.

Trenutno je iza nas više od nekoliko tisuća odrađenih usluga, a većina našeg poslovanja ostvaruje se na temelju preporuka zadovoljnih korisnika koje smo oduševili načinom rada i organizacijom.

Naši klijenti nisu samo privatne osobe nego i ozbiljna poduzeća s kojima smo ostvarili dugoročnu suradnju. Odradili smo niz velikih i zahtjevnih projekata u gradskim i državnim institucijama s kojima i dalje surađujemo.

Naši kooperanti su provjerene i sigurne tvrtke koje koristimo prema zahtjevima projekata koje radimo.

Od dana osnivanja, naša tvrtka bilježi rast u svim područjima poslovanja, proširujemo stručni kadar i vršimo edukacije, povećavamo broj stalnih klijenata, ulažemo u novu mehanizaciju i širenje voznog parka.

Naša misija je kvalitetnom uslugom, pristupačnim cijenama, visokostručnim i osposobljenim kadrom, vlastitim voznim parkom osigurati sigurnu i profesionalnu uslugu te pružiti zadovoljstvo našim klijentima.

Najčešća pitanja

Sve ovisi o trenutnoj količini posla koji je pred nama, ali raspoloživost termina moguće je provjeriti pozivom na broj 091 33 555 99, putem e-maila info@apex-transporti.hr ili putem kontakt obrasca.

Unaprijed dogovorenu uslugu moguće je otkazati 48 sati prije rezerviranog termina ili neposredno prije ako postoji opravdan razlog. Ukoliko se iz neopravdanih razloga rezervacija ne otkaže na vrijeme, naplatiti će se unaprijed dogovoreni iznos rezervacije.
Besplatna procjena troškova selidbe može Vam uvelike pomoći jer prilikom našeg izlaska na teren možete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja, a isto tako nakon obilaska dobiti ćete ponudu sa svim važnim informacijama vezanim uz cijenu, trajanje i opis usluge. Ukoliko se odlučite za suradnju, potrebno je unaprijed rezervirati i potvrditi termin a sve ostalo je na nama.

Sama priprema ovisi o kompleksnosti situacije. Svakako je dobro unaprijed konzultirati se s profesionalcima koji Vam mogu dati odgovore na sva Vaša pitanja.

Slobodno nas kontaktirajte pozivom na broj 091 33 555 99, putem e-maila info@apex-transporti.hr ili putem kontakt obrasca pošaljite upit i rado ćemo Vam pomoći.

Za selidbe i prijevoze u kojima je potrebno teretnim vozilom pristupiti u centar grada ili pješačku zonu od 07.00 – 22.00 h, potrebno je 7-10 dana unaprijed podnijeti zahtjev.

Zahtjev za izdavanje dozvole podnosi se Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Sektoru za promet, u pismenom obliku i predaje u pisarnicu Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb. Uz zahtjev je potrebno kupiti biljege.

Zahtjev možete predati sami ili ga mi možemo predati za Vas.

Više informacija o potrebnoj dokumentaciji i sadržaju zahtjeva možete pronaći na linku ovdje.

Svaki naš dogovoreni posao je pokriven policom osiguranja od odgovornosti za slučaj nastanka štete.

Sva oštećenja koja uočimo prilikom pakiranja sitnog inventara, demontaže namještaja i prilikom nošenja stvari obilježiti ćemo markicom te istu stvar poslikati i naručitelja obavijestiti o šteti koja je postojala prije početka rada naših djelatnika.

Važno je napomenuti da polica osiguranja vrijedi za slučaj kada potpunu uslugu odrađuju naši djelatnici, a ukoliko naručitelj sam svojom voljom odluči pakirati dio stvari namijenjenih za preseljenje, u tom slučaju polica ne pokriva nastalu štetu.

Obratite nam se s povjerenjem

Naši izrazito ljubazni i sposobni djelatnici omogućiti će da Vaša naručena usluga prođe bez stresa, bez neplaniranih dodatnih troškova i po pristupačnoj cijeni.

Zatražite besplatnu procjenu


  • Molimo označite zvijezdu
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Postavite nam pitanje

"*" indicates required fields

Ime i prezime:*

Molimo označite šalicu
This field is for validation purposes and should be left unchanged.