S punom pažnjom nudimo

Skladištenje stvari

Ostavite svoje stvari u sigurnom skladištu

Opis usluge

Ukoliko imate potrebu za skladištenjem stvari, u mogućnosti smo Vam osigurati prostor. Skladište je uredno i suho, pokriveno video nadzorom te policom osiguranja, a većina naših korisnika koristi usluge skladištenja prilikom renovacije stambenih ili poslovnih prostora.

Uz mogućnost skladištenja u našoj proširenoj ponudi možemo Vam ponuditi usluge pakiranja, demontaže i zaštite inventara, utovar na polazištu, prijevoz i istovar u skladište.

Prema zahtjevu naručitelja možemo izvršiti i povrat na željenu adresu po završetku korištenja usluge skladištenja, raspakiravanje i montažu kompletnog inventara.

U našoj ponudi nudimo dvije opcije skladištenja:

Otvoreni prostor

Možemo Vam ponuditi određeni broj kvadrata skladišta prema Vašim potrebama.

Odijeljeni boksevi

Uključuje odijeljene boksove dimenzija 4x2 m (8 m2) uz dodatnu mogućnost korištenja polica.

Kako se formira cijena skladištenja stvari?

Cijena usluge

Cijena usluge skladištenja stvari formira se prema:

Sve informacije vezane uz cijenu i detaljan opis usluge možete zatražiti:

Načini plaćanja

Gotovinsko plaćanje

Odmah nakon izvršene usluge. Prilikom gotovinskog plaćanja potrebno je unaprijed zatražiti R1 fiskalni račun.

Uplatom na transakcijski račun

Prema ponudi prije ili prema računu nakon izvršene usluge.

*Za izdavanje R1 računa ili izradu ponude potrebno je unaprijed poslati podatke o naručitelju (naziv pravne osobe ili ime i prezime privatne osobe, adresa i OIB) na mail info@apex-transporti.hr na temelju čega Vam povratno šaljemo račun ili ponudu. Odgodu plaćanja po računu i rok isteka ponude moguće je zatražiti prilikom slanja podataka o naručitelju.

Najčešća pitanja

Sve ovisi o trenutnoj količini posla koji je pred nama, ali raspoloživost termina moguće je provjeriti pozivom na broj 091 33 555 99, putem e-maila info@apex-transporti.hr ili putem kontakt obrasca.

Unaprijed dogovorenu uslugu moguće je otkazati 48 sati prije rezerviranog termina ili neposredno prije ako postoji opravdan razlog. Ukoliko se iz neopravdanih razloga rezervacija ne otkaže na vrijeme, naplatiti će se unaprijed dogovoreni iznos rezervacije.
Besplatna procjena troškova selidbe može Vam uvelike pomoći jer prilikom našeg izlaska na teren možete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja, a isto tako nakon obilaska dobiti ćete ponudu sa svim važnim informacijama vezanim uz cijenu, trajanje i opis usluge. Ukoliko se odlučite za suradnju, potrebno je unaprijed rezervirati i potvrditi termin a sve ostalo je na nama.

Sama priprema ovisi o kompleksnosti situacije. Svakako je dobro unaprijed konzultirati se s profesionalcima koji Vam mogu dati odgovore na sva Vaša pitanja.

Slobodno nas kontaktirajte pozivom na broj 091 33 555 99, putem e-maila info@apex-transporti.hr ili putem kontakt obrasca pošaljite upit i rado ćemo Vam pomoći.

Za selidbe i prijevoze u kojima je potrebno teretnim vozilom pristupiti u centar grada ili pješačku zonu od 07.00 – 22.00 h, potrebno je 7-10 dana unaprijed podnijeti zahtjev.

Zahtjev za izdavanje dozvole podnosi se Gradskom uredu za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, Sektoru za promet, u pismenom obliku i predaje u pisarnicu Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb. Uz zahtjev je potrebno kupiti biljege.

Zahtjev možete predati sami ili ga mi možemo predati za Vas.

Više informacija o potrebnoj dokumentaciji i sadržaju zahtjeva možete pronaći na linku ovdje.

Svaki naš dogovoreni posao je pokriven policom osiguranja od odgovornosti za slučaj nastanka štete.

Sva oštećenja koja uočimo prilikom pakiranja sitnog inventara, demontaže namještaja i prilikom nošenja stvari obilježiti ćemo markicom te istu stvar poslikati i naručitelja obavijestiti o šteti koja je postojala prije početka rada naših djelatnika.

Važno je napomenuti da polica osiguranja vrijedi za slučaj kada potpunu uslugu odrađuju naši djelatnici, a ukoliko naručitelj sam svojom voljom odluči pakirati dio stvari namijenjenih za preseljenje, u tom slučaju polica ne pokriva nastalu štetu.

Zatražite skladištenje stvari

Ukoliko imate potrebu za skladištenjem stvari, u mogućnosti smo Vam osigurati prostor.

Postavite nam pitanje

"*" indicates required fields

Ime i prezime:*

Molimo označite srce
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zatražite besplatnu procjenu


  • Molimo označite ključ
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.